The revival of print magazines
Actualiteit

Best of Content Awards: branded magazines zijn goed vertegenwoordigd

Content marketing via branded magazines. Niet alleen een hype, maar duidelijk ook een blijver. Magazines bieden heel wat troeven voor content marketing. Dat is te zien aan de hoeveelheid branded magazines die genomineerd zijn voor de Best of Content Awards (BOCA) van ACC en Custo.

 

Wat is nu de kracht van deze magazines en welke mogelijkheden bieden ze aan adverteerders? Lees hier hoe onze Media Expert, Tatjana Raman, erover denkt.

Onder de genomineerde branded magazines voor deze eerste editie van de Best of Content Awards vinden we onder andere Propaganda met ‘Chef Magazine’ voor Metro Cash & Carry en ‘Belisol Magazine’, Maison Moderne met zijn eigen ‘mmm’ magazine en Gicom met ‘Delhaize magazine’.

 

De sparkle van de genomineerden

Ook Cypres werd genomineerd voor Sparkle magazine, het inspiratiemagazine dat we uitbrengen voor adverteerders en communicatiebureaus, in samenwerking met UBA en ACC. In dit tweejaarlijkse magazine snijden we enkele hot topics aan en belichten we het gebruik van verschillende touchpoints, waaronder In-Home Advertising. Dat alles wordt steeds aangevuld met boeiende cases en interviews, in een uitnodigende lay-out.

Kent u Sparkle al? Lees de editie over talkability, fragmentatie en millennials hier. Kent u deze Sparkle reeds van achter naar voor? Goed nieuws! Eind mei voorzien wij u van nieuw leesplezier.

Emma Declerck
Emma Declerck