Uw merk op de keukentafel.

In-Home advertising brengt uw merk in het hart van de huiskamer, daar waar de beslissingen genomen worden.  Uw campagne belandt rechtstreeks op de keukentafel. Wij openen voor u de deur, en helpen u bouwen aan een waardevolle en winstgevende relatie met de consument.

Uw campagne is pas relevant als u de consument juist benadert. Een verkeerde timing, foute plaats of onpersoonlijke boodschap zorgt ervoor dat uw campagne haar doel mist. Met In-Home Advertising en meer bepaald Direct Mails bent u trefzeker. Met een boodschap die op het lijf van uw doelgroep geschreven is, op het perfecte moment en de juiste locatie. Relevantie gegarandeerd.

In-Home Advertising is vertrouwenswekkend en speelt de emotionele kracht van het medium maximaal uit. De unieke ervaring, het persoonlijke gevoel en de tastbaarheid creëren een hoge emotionele impact, zeker op sleutelmomenten in ons leven. Door hier als merk gebruik van te maken, schept u een waardevol moment met de consument. De perfecte gelegenheid om uw relatie te versterken.

In-Home Advertising zet uw doelgroep aan tot actie. Ons medium heeft impact op uw verkoop, rechtstreeks of onrechtstreeks. Haal meer rendement uit uw reclamebudget, met In-Home Advertising in uw mediamix. Rendement dat we perfect kunnen meten.

Ontdek de beste In-Home Advertising met de winnaars van de allereerste editie van onze Best of In-Home Advertising.

Reclame, activering, digital, OOH vieren al jaren hun beste creaties en het slimme gebruik van hun media- of communicatiekanalen. Het werd dan ook de hoogste tijd dat In-Home Advertising ook zijn...

Lees verder

Zo meten Schoenen Torfs, Savencia en Whirlpool de impact van hun papieren communicaties

Met de Impactbarometer brengt u aankoopintenties van uw klanten in kaart   Het lijkt vaak moeilijk om de impact van communicatie met cijfers te onderbouwen. Is uw reclameboodschap...

Lees verder

Doelgericht communiceren begint bij datakwaliteit

  Minicase Customer Journey Elektrische Voertuigen Data vertellen waar een prospect zit in de beslissingsfunnel Data en dataverrijking scheppen duidelijkheid over...

Lees verder
Al onze Insights

Zo zorgt Carrefour ervoor dat zijn trouwe klanten nog sterker aan hun merk gehecht zijn en genereert drive to store met een gepersonaliseerde box.

...
Lees verder

TELENET – Een activerende brief.

...
Lees verder

TORFS – Een reminder die binnenkomt.

Direct Mail maakt écht een verschil op vlak van activatie, ook bij onze trouwste klanten....
Lees verder
Al onze Cases