visual starter black friday promo

Tover Black Friday 2020 om in Golden Friday!

 

Op 27 november is het Black Friday. De kick-off van de eindejaarsaankopen ! Maar hoe zorgt u ervoor dat uw promo er dit jaar uit springt? Volg onze succesformule.

 

Stap 1: val op in de massa aan reclame

 

De week voor Black Friday wordt gekenmerkt door een overdaad aan reclame. Wist u dat de totale media-investeringen rond Black Friday meer dan vervijfvoudigd zijn in de afgelopen 2 jaar (bron: Nielsen, 2017)? Maar hoe springt uw Black Friday-campagne eruit in die cruciale week voor Black Friday?

Onderscheid u van de concurrentie dankzij In-Home Advertising! Uw campagne valt op, want we krijgen gemiddeld maar 4 Direct Mails per week. Daarenboven, creëert deze media een snelle en langdurige impact. Bijgehouden, blijft de campagne op een zichtbare plaats gedurende zo’n 4,5 dagen.

 

 

 

Stap 2: bereik een relevant publiek

 

Uw mediabudget rendeert pas optimaal wanneer u opvalt bij een publiek dat openstaat voor promoties. Data is hierbij key. bpost selecteerde voor u de vier interessantste Black Friday-profielen op basis van de SelectPost survey. Richt u op de promozoekers, de online shoppers, de fashion web shoppers en de fashion/shopping liefhebbers. Succes gegarandeerd!

 

 

 

Stap 3: genereer on- en offline traffic

 

Ook bij de laatste horde kan In-Home Advertising een zetje geven, dankzij uitstekende resultaten voor ‘drive to web’ en ‘drive to store’. Haal uw inspiratie uit dit artikel. 

 

 

 

Een unieke starter promo om uw Black Friday te doen slagen

Overtuigd? Verstuur uw Black Friday communicatie binnenkort aan een mooie meerdelige korting.

 

Wilt u een specifiek reactief publiek activeren met een Direct Mail?

Geniet van maar liefst twee kortingen.

  • -50% op het verhuur van Select Post data
  • -5% op het Direct Mail tarief vanaf 30.000 stuks, tot 10% vanaf 50.000 stuks

 

Meer info vindt u hier.

 

 Contacteer uw Account Manager voor de volledige voorwaarden of stuur ons een bericht op bpostmedia@bpost.be. Wees er snel bij!

 

bpost Media
bpost Media